Lars Henriksson
Lars Henriksson

Lars berättar

Jag har drabbats av en nackskada där jag har en kraftigt nedsatthet på min rörelseförmåga på grund av förlamning.

Jag sitter i min Fuji Cyber Relax massagestol två gånger per dag och massagen har verkligen hjälpt mig att nå, med mina mått mätt, astronomiska framsteg.

Min smärtlindrande medicin har jag sänkt med 50% samt att jag nu kan sova hela nätter utan att behöva vakna av smärta.

Jag kan idag stå upp och hjälpa mig själv med de mest basala behoven som påklädning och att sköta min hygien. Jag går hela tiden ned i vikt och mitt humör förbättras ständigt till det positiva.

Sammantaget har denna behandling helt enkelt gett mig en motivation att överhuvudtaget leva och kämpa vidare.

Friskonomen AB

Japanska Fujiiryoki leder den tekniska utvecklingen av massagestolar sedan 1954. Vi på FMI-Europe Friskonomen AB håller till i Kungälv. Tillsammans utvecklar och säljer vi medicinskt certifierade massagefåtöljer med högsta möjliga kvalitét.

Vi stödjer

PÅ GÅNG

19 hours ago

Friskonomen

#Friskonomens glada och trevliga montergrannar #GetAccept som jobbar med e-signering hade verkligen mässans fräckaste kavajer! 😉 Självklart bjöds de på massage i världsklass i våra #Fujiiryoki massagefåtöljer. ...

#Friskonomens glada och trevliga montergrannar #GetAccept som jobbar med e-signering hade verkligen mässans fräckaste kavajer! 😉 Självklart bjöds de på massage i världsklass i våra #Fujiiryoki massagefåtöljer.Image attachmentImage attachment

FÖLJ OSS

Scroll Up
REFERENSER