Sakawan lay down2

Sakawan Ahmed flerfaldig Champion Elit använder Friskonomens massagestolar.

Fuji Cyberrelax massagestol är den enda massagestolen som klarar att behandla med den hårdhet som krävs då kvaliteten och konstruktionen är den bästa i världen.

Massagestolen Fuji Cyberrelax massage stol ett komplement som har visat oanade resultat i mina behandlingar. Det massagestolen klarar av är den hårdhet som krävs samt fokusering på triggerpunkterna en längre tid. Detta orkar oftast inte massörer så massagestolen är ett fantastiskt komplement för mig utöver vanlig massage.

Fotboll

Friskonomen hjälper Östersund FK med sin återhämtning och minskar träningsvärken i stela områden. Massagen ger också spelarna mental återhämtning innan och efter match.

Gym
Massagefåtölj för Kuskeliten

Massagestolar för Kuskeliten

Friskonomen sponsrar proffskusken Olle Alse’n från Gävle. Olle har startat 2017 på ett mycket bra sätt med 18% segrar! Ni kan följa honom på tvitter https://twitter.com/ollealsen.

Friskonomen har också flera andra proffstränare som kunder. De ser både om sig själva och sin personal som jobbar i stallarna.
Referenser: ÅBY-Travet, Stefan Melander, Lotfi Kolgjini, Marcus Lindgren, Daniel Rede’n, MagnusDahle’n och Jörgen Westholm.
Travtränare Mattias Djus i samarbete med Kiropraktor Åsa Dalfren.

Royne2
Royne Zetterman

Royne Zetterman

En mångmeriterad ryttare på internationell nivå. Han driver nu Gården Magic Park Stables där utbildar, tävlar och säljer vi hopphästar av högsta klass.

Royne har investerat i en Fujiiryoki massagefåtölj som hjälper honom med stela muskler och återhämtning inför tävlingar med mera.

Vi stödjer

RING DIREKT: 0703-667418

 PÅ GÅNG

FÖLJ OSS

Fujiiryoki är den enda massagestolen i hela världen som är medicintekniskt certifierad.

Läs mer: