Fotboll

Friskonomen hjälper Östersund FK med sin återhämtning och minskar träningsvärken i stela områden. Massagen ger också spelarna mental återhämtning innan och efter match.

Gym
Alexander-stol

Alexander Wennstam

Golfproffs

 

Alexander Wennstam har i år spelat 22 tävlingar. Han har klarat 17 kval. På dessa 22 starter har det blivit 3 topp-10-placeringar. Alexander Wennstam har vunnit 1 tävling(ar): Thisted Forsikring Championship. Han har i år en snittscore om 71,12 efter att ha slagit 4125 slag på 58 ronder.
Alexander Wennstam har på de senaste starterna placeringarna MC-13-24-32-22 varav senaste starten var Tour Final by Pärnu Golf Links.
Han har i år som bästa score noterat 64 (-8) i Race to Himmerland - Presented by FREJA på Himmerland Golf & Spa Resort.
26 av årets 58 ronder har varit under par. Vid 17 tillfällen har det noterats scorer på under 70 slag men också vid 3 tillfällen minst 75 slag.
Alexander Wennstam har klarat kvalet i de 4 senaste tävlingarna. Kvalsviten löper från Willis Towers Watson Masters (vecka 38/2019).

Alexander använder och är återförsäljare för Fyjiiryoki massagefåtöljer.

Massagen hjälper Alexander med återhämtning efter hård träning

” Jag ökar min styrka och återhämtning. Fujiiryoki massagestol får mig att prestera bättre ”

Massagefåtölj för Kuskeliten

Massagestolar för Kuskeliten

Friskonomen sponsrar proffskusken Olle Alse’n från Gävle. Olle har startat 2017 på ett mycket bra sätt med 18% segrar! Ni kan följa honom på tvitter https://twitter.com/ollealsen.

Friskonomen har också flera andra proffstränare som kunder. De ser både om sig själva och sin personal som jobbar i stallarna.
Referenser: ÅBY-Travet, Stefan Melander, Lotfi Kolgjini, Marcus Lindgren, Daniel Rede’n, MagnusDahle’n och Jörgen Westholm.
Travtränare Mattias Djus i samarbete med Kiropraktor Åsa Dalfren.

Royne2
Royne Zetterman

Royne Zetterman

En mångmeriterad ryttare på internationell nivå. Han driver nu Gården Magic Park Stables där utbildar, tävlar och säljer vi hopphästar av högsta klass.

Royne har investerat i en Fujiiryoki massagefåtölj som hjälper honom med stela muskler och återhämtning inför tävlingar med mera.

Sakawane

Sakawan Ahmed flerfaldig mästare i Bodybuilding använder Friskonomens massagestolar.

Fuji Cyberrelax massagestol är den enda massagestolen som klarar att behandla med den hårdhet som krävs då kvaliteten och konstruktionen är den bästa i världen.

Massagestolen Fuji Cyberrelax massage stol ett komplement som har visat oanade resultat i mina behandlingar. Det massagestolen klarar av är den hårdhet som krävs samt fokusering på triggerpunkterna en längre tid. Detta orkar oftast inte massörer så massagestolen är ett fantastiskt komplement för mig utöver vanlig massage.

Vi stödjer

PÅ GÅNG

FÖLJ OSS

Fujiiryoki är den enda massagestolen i hela världen som är medicinskt certifierad.

Läs mer: