Sakawane

Sakawan Ahmed flerfaldig mästare i Bodybuilding använder Friskonomens massagestolar.

Fuji Cyberrelax massagestol är den enda massagestolen som klarar att behandla med den hårdhet som krävs då kvaliteten och konstruktionen är den bästa i världen.

Massagestolen Fuji Cyberrelax massage stol ett komplement som har visat oanade resultat i mina behandlingar. Det massagestolen klarar av är den hårdhet som krävs samt fokusering på triggerpunkterna en längre tid. Detta orkar oftast inte massörer så massagestolen är ett fantastiskt komplement för mig utöver vanlig massage.

Friskonomen AB

Japanska Fujiiryoki leder den tekniska utvecklingen av massagestolar sedan 1954. Vi på FMI-Europe Friskonomen AB håller till i Kungälv. Tillsammans utvecklar och säljer vi medicinskt certifierade massagefåtöljer med högsta möjliga kvalitét.

Vi stödjer

PÅ GÅNG

3 days ago

Friskonomen

På det mysiga Bohus Malmöns Pensionat kan man nu också få massage i världsklass från Friskonomen AB. Fujiiryoki massagefåtölj är medicinskt certifierad. Här på denna anläggning är man först i landet med massagefåtölj och den absolut senaste smarta betallösningen Nayax, där man bl.a kan betala med betalkort. ...

FÖLJ OSS

REFERENSER