FUJIIRYOKI JP-3000 MASSAGEFÅTÖLJ

En helt ny massageupplevelse som låter både kropp och själ vara på topp.

Det har skett dramatiska förändringar i hur vi lever och arbetar över hela världen. Olika typer av trötthet och miljöförändringar kan också orsaka psykisk stress. För att vara aktiv varje dag och vara på sitt allra bästa är det nödvändigt att ta hand om både kropp och själ.

Klicka, dra eller scrolla på bilden ovan för att aktivera 3D-visning.

JP_3000 svart

JP-3000 Svart Grå

JP 3000 Brun

JP-3000 Brun Beige

JP_3000 Vit

JP-3000 Vit

Fujiiryoki är en den första massagefåtöljen som byggdes i hela världen 1954 och har 70 års utveckling. Företaget har spridit sin unika ”japanska massagestolskultur” från Japan till världen och har bidragit till livsstils och hälsoförbättring för många människor. Från start har Fujiiryoki utvecklat produkter som svarar på kundernas behov och är alltid i framkant med ny teknologi.

Old-stol
JP_3000 svart

Framtiden är här
JP-3000 EN REVOLUTION

Ingen annan massagefåtölj kan mäta sig med Fujiiryokis
senaste modell JP-3000. Den masserar rygg, säte, nacke,
armar, händer, ben, vader och fötter. Tekniken är så utvecklad att massagen kan liknas vid en mänsklig hand. Massagefåtöljen är mycket lätt att navigera för att uppnå just ditt önskemål av massage. Massagen kan ställas in från den mjukaste taktila massagen till djup och hård triggerpunktsmassage.

Robot
Kula down
5D activity
5D rv

Nu med 5D-AI-mekanism?

Med AI-tekniken (artificiell intelligens) mäts hårdheten i dina muskler och den optimala massagestyrkan ställs in för ditt nuvarande muskeltillstånd. Den
avancerade AI-tekniken kontrollerar alltså din muskelspänning i realtid.

Genom att kontrollera massagerörelserna genom AI-teknik med en ny motor
med hög precision, ger då massagefåtöljen långsammare och mjukare
behandling på hårda muskel knutar, så att massagen snarare känns som
av en mänsklig hand än av mekaniska rörelser. AI-tekniken gör justeringar
automatiskt, och tillämpar då lagom kraft för att massera kroppens hårda
muskel knutar.

Genom att sedan kombinera olika massagetyper tillsammans med ett brett
urval av koncentrerade massagetekniker erbjuds du 23 automatprogram, 15 specialinriktade program, 53 olika rörelsetyper i 38 olika menyer som du kan välja mellan
vilket är den högsta i branschen. Med 31 luftkuddar ökar du också
blodcirkulationen och mjukar upp hela kroppen, för att motverka den kropps-
trötthet och stress som drabbar så många I dagens stressade samhälle. Trots
många valmöjligheter med automatprogram och specialprogram är det dock
mycket enkelt att ställa in den viktiga helkroppsstretchen och den viktiga
helkroppsmassagen med några enkla knapptryckningar på en smidig ,enkel
och tydlig fjärrkontoll med touchfunktion.

5D-punkt-navigeringssensor

Våra liv har ständigt förändrats över tiden. Idag lider nästan var och en av oss av en fysisk eller psykisk negativ påverkan på kropp och själ, på grund av stress, brist på motion, och att vara framåtböjda över smartphones och datorer. Vi får också dålig blodcirkulation på grund av långvarigt stillasittande eller långvarigt stående arbetsställningar. Eftersom längd, vikt och kroppsform är olika på varje individ, så är massagefåtöljerna utrustade med en unik 5D-punkt-navigerings sensor, som gör det möjligt att skanna av ryggen precist. Därför kan personliga behandlingar tillgodose varje individs specifikabehov.

Genom att detektera 8 punkter i rygg och nacke är det möjligt att automatiskt optimera och justera massagen efter användaren.

"Shoulder Position Detection System", som känner av axlarnas position, beräknar massagepunkten, sedan detekterar "Backline Detection System" rygglinjen genom att mäta 8 olika punkter längs ryggraden. 5D-AI-rörelsen PLUS justerar sig automatiskt längs med denna ryggradskurva för att uppnå den mest bekväma massagen.

Skanning
AI2
musik bluetoth
Iphone

Bluetooth högtalarsystem inbyggt i massagefåtöljen.

Specialdesignade vänster- och högerbasreflexhögtalare är placerade nära öronen för att skapa en lyxig ljudomgivning.

Klara röstljud
・ Inbyggd flerbandsutjämnare

Stereoljud
・Inbyggda digitala DSP-högtalare

Rikt ljudutbud vid utgång
・Högtalare med fullt omfång

Handkontroll

 

  • Touch Screen Remote handkontroll
  • Tydlig display
  • Lättmanövrerad
  • Språk engelska
  • Medföljande Svenska manualer

 

 

Handkontroll
fotmassage1
Fotmassage

Fåtöljen som tar hand om dina fötter!

Fötterna masseras med vald styrka under fötterna samt med lufttryck ovanför fötterna samt runt vaderna. Många av oss har yrken där vi står eller går på hårda golv. Har man ömma och slitna fötter gör fotmassagen underverk för hela din kropps välmående. Ingen annan massagefåtölj kan erbjuda liknande fotmassage.

Zonterapi utgår ifrån olikapunkter på och ovan fötterna. Vissa punkter motsvarar en kroppsdel eller inre organ. Med en pressteknik kan man stimulera en kroppsdel eller organ genom att trycka och pressa på ett visst ställe på foten.

Värme som ger effektivare massage.

Värme kan hjälpa till att lösa upp spänningar och öka blodcirkulationen, vilket kan bidra till att minska smärta och främja avslappning.

När värme appliceras på kroppen vid en massage kan det hjälpa till att mjuka upp musklerna och vävnaderna. Det kan göra musklerna mer mottagliga för manipulation och sträckning, vilket kan öka effekten av massagen. Värmen kan också hjälpa till att minska styvhet och öka rörligheten i lederna.

Uppvärmningsfunktionen kan användas med en Inställd temperatur på cirka 43 grader.
(inställd temperatur skiljer sig från den upplevda temperaturen.)

Exklusiv funktion: Quick Heat Multi-värmare
Kuddarna med inbyggd värmande
funktion kan placeras bakom ryggen för att värmas upp runt midjan, eller kan dras upp och placeras framtill för att värma runt magen.

Heat fot
Heat2
Luftmassage

Högeffektivt lufttryckssystem

Genom en noggrant beräknad luftkudde konfiguration och en finstyrkejusterings funktion passar luftmassagen perfekt för hela kroppen.

Styrkan på luftkuddarna kan justeras i 7 nivåer för 8 delar av kroppen. Det är möjligt att uppleva Pulse Mode, som med mycket regelbunden verkan främjar blodcirkulationen, samt Air Massage Mode, som genom olika hastigheter imiterar en riktig handmassage.

 

 

  • 7 nivåer skuldra, nacke luft massage.
  • 7 nivåer bäcken, säte luft massage.
  • 7 nivåer arm luft massage.
  • 7 nivåer ben, fötter luft massage.
Strech2
Stretch

Avancerad stretching

Stretchingmomentet syftar till att förlänga muskler,öka välbehag och smidighet samt minska träningsvärk. Med JP-3000 strechprogram uppnår man också effekten av bäckenbalansering som våra kropps terapeuter ofta eftersträvar. Målet med denna avancerade stretching är att motverka den stelhet och den försämrade livskvalitet som vår västerländska stillasittande livsstil idag tyvärr orsakar. Man slipper känna sig lika stel i sin vardag, och kan både jobba och träna bättre utan att känna sig lika begränsad av sin eventuella ”orörlighet”.

Mindfulness

Mindfulness är en medvetenhet om och närvaro i nuet, utan att döma eller reagera på tankar, känslor eller sinnesintryck. Det är en mental tillstånd som fokuserar på att vara medvetet närvarande i ögonblicket och vara medveten om enskilda tankar, känslor och upplevelser utan att fastna i dem.

Genom att praktisera mindfulness kan man lära sig att observera sina tankar och känslor utan att bli för förlorad i dem. Det handlar om att vara medveten om ens inre upplevelser och yttre omgivning utan att bedöma eller reagera på dem.

Med Fujiiryooki massagefåtölj finns ett program baserat på begreppet "meditation", en 30-minuters massage som endast utförs genom luftkuddar.

Mindfulness
JP_3000 svart
t1
JP_3000 Vit
t2
JP 3000 Brun
t3
Minsta bredd före monteringca 70cm
Lutningsvinkelca 117-164 grader
Viktca 96kg
Strömförsörjning100-240V (50/60Hz)
Strömförbrukning125W
Programtider30 minuter
(automatiskt timer 7/18/30 minuter)
TillverkningslandMade in Japan (Osaka)

Vi stödjer

RING DIREKT: 0703-667418

 PÅ GÅNG

FÖLJ OSS

Fujiiryoki är den enda massagestolen i hela världen som är medicintekniskt certifierad.

Läs mer: