Friskonomens massagefåtöljer i världsklass

Varför massage med massagefåtöljer?

Sedan över tusen år har massage fungerat som lindrande och förebyggande behandling. Massage mjukar upp, ökar blodcirkulation, förbättrar genomblödning av hjälper kroppen att frigöra slaggprodukter.

Massage har även en stor effekt på att minska stressnivån i kroppen.
Vid nära kroppskontakt frigör kroppen ett hormon, Oxytocin – kroppens eget Valium – som skapar lugn och motverkar stress. Att regelbundet, ett flertal gånger per vecka, få massage är bland de mest effektiva sätten att bli av med bl.a. stresshuvudvärk, stela axlar, musarm, sömnstörningar etc.

De flesta icke akuta ryggproblem behandlas med stor framgång med massage.

33% av sjukdagar pga rygg-, nack- eller axelsmärtor mm
%

Vår lösning

Fuji Cyber Relax leder den tekniska utvecklingen sedan 1954. Medicinskt Certifierade produkter med högsta kvalitet. Fåtöljerna erbjuder unika massageprogram såsom Helkroppsstretch, Höfttvistmassage m.m.

Unika Betallösningar såsom SMS, QR-Kod, Betalkort m.m. Friskvårdskoncept för arbetsplatser med återhämtning och massage.

Alternativen är många med full support, garantier samt utbildning. För träningscentra är det en service man förväntar sig idag. Massagefåtöljen är ett utmärkt komplement till de övriga behandlingarna man oftast har.

Företagen sparar pengar genom detta alternativ till friskvård. Alla vill inte gå på gym utan möjlighet till en massagefåtölj har visat sig vara ett mycket uppskattat inslag på arbetsplatsen.

Generellt kan man säga att månadskostnaden i hyra motsvarar en sjukskrivningsdag för arbetsplatsen. Man har också tagit sitt arbetsgivaransvar med friskvård för alla.

neck-shoulder

Smärta i axlar och nacke är det vanligaste stresssymptomet. Massagefåtöljen behandlar detta med stor framgång.

Helkroppsstretch som med stort behag förebygger ischias och
övrig stelhet i ryggen.

back
full-back

Mellanryggen har en mängd triggerpunkter. Här behandlas en mängd åkommor som musarm, tennisarm, smärta i nacke och axlar med mera.

Twistprogram som ökar rörligheten i kroppen. Höfter och ländrygg får en behandling där ett stort välbefinnande infinner sig.

air-twist_human

Vi stödjer

RING DIREKT: 0703-667418

 PÅ GÅNG

FÖLJ OSS

Fujiiryoki är den enda massagestolen i hela världen som är medicintekniskt certifierad.

Läs mer: