toner
tina

Tina Pihl

25 års erfarenhet av psykiatri i bredd från akutvård till arbetsrehabilitering och psykiatrisk sjukgymnastik. Utbildad friskvårdsterapeut med lång erfarenhet av friskvård och ledarskap.
Entreprenör och företagare som i varm känsla arbetar med utveckling av individ, grupp, projekt eller hela organisationer.
10 års erfarenhet som verksamhetschef för friskis&svettis har gjort Tina specialiserad att skapa struktur och välbefinnande!
Med känsla för sammanhang skapar Tina välfungerande verksamheter med rikt innehåll som tillhörighet, gemenskap vilket ger välbefinnande och engagemang!

joacim

Joacim Pihl

15 års erfarenhet som Beteendevetare och KBT terapeut.
Joacim utbildar och håller föredrag i mentalutveckling!
T.ex.
* KBT Orientering 5 dagar & Yrkesutbildning KBT steg 1.
* Det inre ledarskapet
* Våga vinn och nå nya mål!
* Återhämtning
Joacim har en djup förståelse för individens behov och drivs av att göra skillnad och delta i människors & organisationers tillväxt!
Med erfarenhet som entreprenör, affärs & projektutvecklare, har Joacim tillsammans med Tina Pihl skapat Utveckla Väst AB.
De är unikt ensamma i Sverige att utbilda företagare och föreningar att söka pengar från fonder & stiftelser till Ditt behov av utveckling!

Friskonomen AB

Japanska Fujiiryoki leder den tekniska utvecklingen av massagestolar sedan 1954. Vi på FMI-Europe Friskonomen AB håller till i Kungälv. Tillsammans utvecklar och säljer vi medicinskt certifierade massagefåtöljer med högsta möjliga kvalitét.

Vi stödjer

PÅ GÅNG

2 weeks ago

Friskonomen

Fmi Europe-Friskonomens Showroom i Kungälv välfyllt med Fujiiryoki massagefåtöljer. Välkomna!! 😀 ...

Fmi Europe-Friskonomens Showroom i Kungälv välfyllt med Fujiiryoki massagefåtöljer. Välkomna!! 😀

 

Comment on Facebook

På Bultgatan 40B i Kungälv/Rollsbo.

Var ligger ni

+ View previous comments

FÖLJ OSS

Scroll Up
REFERENSER