Välkommen att besöka vårt Showroom och provsitt våra massagestolar.

Alla är hjärtligt välkomna både enskilt och i grupp som företag eller annan organisation att komma till Bultgatan 40B i Kungälv eller Rödklintsgatan 2B i Tygelsjö, Malmö.

Ni kan provsitta våra massagestolar och diskutera vilken form av behov ni har. Vi ger er också möjlighet till en kortare utbildning av massagestolen samt en genomgång av koncept som skall passa just er verksamhet.

Vårt mål är att i konceptform med fokus på inspiration, motivation och en inarbetad initieringsfas med uppföljningsrutiner att ändra hälsovanor långsiktigt.

showroom-friskonomen

Är du en återförsäljare som vill jobba med våra massagestolar?

Just nu letar vi efter återförsäljare i hela Europa.

Vi är ett svenskt företag med rättigheter att sälja Fujiiryokys massagefåtöljer i Europa. Fåtöljerna har utvecklats i Japan sedan 1954 och håller absolut världsklass. Numera kan man jämföra massagen likt massage från människohänder.

Fuji Cyber Relax massagefåtöljer är medicinskt certifierade och tillsammans med våra koncept har vi skapat en marknad för terapeuter, privatpersoner, hotell, gym och andra sportlokaler m.fl. Tack vare den höga kvalitén passar våra produkter alla professionella idrottsutövare.

Vårt koncept Sinnenas Rum hjälper folk till återhämtning från stress genom att ge möjlighet till vila och lugn.

Som återförsäljare har du tillgång till våra utbildningar och tekniska support. Om du har behov hjälper vi dig även med en egen hemsida som du själva kan anpassa för att presentera dina erbjudanden och produkter.

Kontakta oss gärna för mer information kring våra massagefåtöljer och koncept, men även angående kommande event och mässor. Vi växer och är intresserade av att komma i kontakt med återförsäljare i Europa.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Kontrollera captcha för att verifiera att du inte är en robot.

Vi stödjer

 PÅ GÅNG

FÖLJ OSS

Fujiiryoki är den enda massagestolen i hela världen som är medicintekniskt certifierad.

Läs mer: