olof_rohlander_2

Om Olof Röhlander

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Han har varit verksam som mental tränare för Svenska Bordtennislandslaget och Örgryte Fotboll men jobbar sen flera år tillbaka som inspiratör och föredragshållare på ca 200 företagsevent och konferenser varje år.

I februari 2012 utnämndes Olof till Årets Talare 2011 av Talarforum och i januari 2010 utnämndes Olof till Årets Föreläsare 2009 av SAJ Förmedlingsbyrå.

Hösten 2010 debuterade Olof som författare med boken ”Det blir alltid som man tänkt sig” (Forum Förlag) som hittills sålt över 40.000 ex. Hösten 2012 kom uppföljaren ”Bli en vinnarskalle” (Forum Förlag).
Läs mer om Olof och hans föreläsningar, läs bloggen, lyssna på hans podcast med mera här.

Fotograf: Jesper Anhede<br>www.digitalfoto.nu
Fotograf: Jesper Anhede
www.digitalfoto.nu

Ladda hem PeppAppen för iOS eller Android här

Friskonomen AB

Japanska Fujiiryoki leder den tekniska utvecklingen av massagestolar sedan 1954. Vi på FMI-Europe Friskonomen AB håller till i Kungälv. Tillsammans utvecklar och säljer vi medicinskt certifierade massagefåtöljer med högsta möjliga kvalitét.

Vi stödjer

PÅ GÅNG

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 day ago

Friskonomen

Välkomna in efter semestern till #Friskonomen ABs showroom med nya och begagnade #Fujiiryoki massagefåtöljer! ...

Välkomna in efter semestern till #Friskonomen ABs showroom med nya och begagnade #Fujiiryoki massagefåtöljer!Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

fuji medical ec-3700 💪

View more comments

FÖLJ OSS

Scroll Up
REFERENSER